La Unió Esportiva Sant Andreu ha començat amb una victòria la temporada 2020-2021. El conjunt de Mikel Azparren s’ha imposat al Vilassar de Mar per 0 a 1. El gol dels quadribarrats l’ha aconseguit Marcel Serramitja quan faltaven vuit minuts per acabar el partit.

Una primera part amb poques ocasions

A la primera part, les ocasions més clares les ha tingut el Sant Andreu. Al minut 4, un xut de Kilian Duran l’ha rebutjat Monti a córner. I set minuts més tard, els jugadors quadribarrats han reclamat unes possibles mans dins l’àrea del Vilassar que l’àrbitre no ha considerat com a tal. El Vilassar ha tingut una única oportunitat en els primers 45 minuts, però Arnau Riera ha blocat sense problemes el xut de Soufuane. Poques ocasions i empat a zero al descans.

A la segona part, el Vilassar encaixa el gol

Després del descans, el Sant Andreu ha sortit a la recerca del gol. Als 20 minuts de la segona part, un xut de Llamas ha sortit tocant el lateral de la xarxa, en una jugada de picardia de Xavi Ferrón. Tres minuts més tard, l’ocasió ha estat per a Kuku, però el xut ha sortit fora. El Vilassar també ha tingut la seva ocasió amb un xut de Carlos Cano que ha marxat per sobre el travesser de la porteria quadribarrada. El Sant Andreu ha continuat buscant el gol i Kuku, l’últim fitxatge dels quadribarrats abans de l’inici de la temporada, ha estat a punt de marcar amb un rematada de cap que ha sortit desviada. El conjunt del Maresme també ho ha intentat. I Yaya ha estat providencial en blocar un xut dins l’àrea del Sant Andreu.

Els últims 10 minuts han tingut un guió clar: el Sant Andreu, amb algunes ocasions i el Vilassar jugant al contraatac. I finalment, el peix al cove se l’ha endut el Sant Andreu. Una centrada de Llamas l’ha deixada de cap Kuku dins l’àrea petita perquè Marcel Serramitja aconseguís el 0 a 1.