L’Horta de Víctor Valdés ha sumat els tres primers punts a la Lliga. Els hortencs han debutat amb una victòria per la mínima, 1 a 0, davant el Banyoles. L’únic gol del partit ha arribat a la segona part. Pedro Astray n’ha estat l’autor, de penal.

L’Horta domina, però no marca

L’Horta ha començat dominant i el seu jugador més perillós ha estat Buba. Incorporant-se des del darrere ha generat perill en diverses ocasions. Els de Valdés han intentat aprofitar les jugades a pilota aturada per crear oportunitats i Pedro Astray en una falta directa ha obligat el porter Bartrina a evitar el primer dels hortencs. Els barcelonins han seguit insistint i el seu domini cada cop ha estat més aclaparador. Les ocasions s’han anat succeint. David Arenas de cap ha rematat ajustat al pal i Buba ha tornat a posar a prova Bartrina, el millor dels banyolins. El tècnic Pitu Batlle ha fet dos canvis i el Banyoles ha acabat els últims minuts de la primera part espolsant-se el domini hortenc de sobre.

Pedro Astray decideix de penal

La segona part ha començat més igualada. El Banyoles, que a la primera no havia generat perill, ha posat a prova Diego. Primer amb un xut de falta de Gispert i després amb una jugada de Turon. Diego ha respost perfectament. L’Horta no ha trobat el seu joc i s’ha vist dominat pels gironins, que s’han trobat més còmodes sobre el camp. I Sanku ha estat ben a prop del gol, però el xut ha anat al pal. L’Horta a poc a poc ha anat reaccionant i ha tornat a aconseguir el control. Buba de falta ha advertit. Corominas ha fet intervenir Bartrina per evitar el gol i després ha arribat la jugada clau: penal sobre Corominas, molt protestat pels jugadors del Banyoles. Pedro Astray ha agafat la responsabilitat del llançament i l’ha transformat fent l’1 a 0.