barça

El Barça continua imparable i ho ha tornat a demostrar al camp del Huelva. Les blaugrana han golejat les andaluses per 0 a 6. Les golejadores han estat Oshoala, Hamraoui, Alexia, Mariona, Graham i Bruna. És la tercera victòria de les de Lluís Cortés en tres jornades de Lliga.

Sortida fulgurant

El Barça ha sortit molt intens i en sis minuts ja ha encarrilat el partit. És el temps que ha tardat a pujar els dos primers gols al marcador. El primer ha estat obra d’Oshoala i el segon, de Hamraoui. Amb el marcador a favor les blaugrana han estat dominadores clares del partit i no han donat cap opció al Huelva. Les de Lluís Cortés han generat diverses ocasions i abans del descans ha arribat el tercer. Aquest l’ha signat Alexia Putellas. Amb 0 a 3 s’ha arribat a la mitja part.

Bruna s’estrena com a golejadora amb el primer equip

A la represa ha continuat la mateixa tònica. El Barça ha controlat sense cap tipus de problema i ha estat molt superior a les andaluses. El quart gol ha estat obra de  Mariona Caldentey. Després el tècnic blaugrana ha mogut la banqueta i Graham i Bruna, que havien entrat en aquesta segona part, han marcat el cinquè i el sisè. És el primer gol oficial de Bruna amb el primer equip del Barça. Les de Lluís Cortés en tres partits han marcat 16 gols i encara no n’han encaixat cap.