L’Espanyol B ha sabut patir per aconseguir la primera victòria a la jornada inaugural del grup tercer de la Segona Divisió B. Jutglà i Villahermosa han fet els gols locals, mentre que Montero ha anotat de penal per al Prat.

Gol local i insistència visitant

La tensió del primer partit de la temporada ha estat present als minuts inicials del matx. Pilotes llargues del Prat per no complicar-se la vida i imprecisió a les files blanc-i-blaves. A poc a poc, l’Espanyol ha començat a gestionar millor les possessions, però sense arribar a generar perill a la porteria visitant. Els del Baix Llobregat, amb el seu joc directe, han aconseguit arribar tímidament. Els centres laterals han estat la gran amenaça dels homes de Pedro Dólera.

A l’equador de la primera meitat, l’Espanyol ha demanat falta sobre Jutglà. L’àrbitre, però, ha concedit la llei de l’avantatge. Dani Villahermosa, després d’una bona conducció de pilota, ha definit amb un xut ras impossible d’aturar per a Craviotto. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Efectivitat de l’Espanyol B

A la represa, l’Espanyol hauria pogut posar el 2-0 al marcador al primer minut de la segona part, una gran jugada de Jutglà per la banda esquerra que Jofre no ha sabut definir. Els de José Aurelio Gay han dominat els primers minuts del segon temps, però no han convertit la superioritat en gols.

El Prat ha sabut respondre a les ofensives locals. Pausa i control a l’hora de jugar la pilota per evitar pèrdues perilloses. Artigas, acabat d’entrar al camp, ha provocat un penal i Sergio Montero ha establert l’1-1 al marcador al minut 63.

Carracedo ha tingut a les seves botes el gol de la victòria. Un contraatac del Prat, a la sortida d’un córner, l’ha deixat sol davant de Fortuño, però el davanter ha enviat la pilota per sobre el travesser. L’errada l’ha aprofitat el filial blanc-i-blau. Gairebé l’única jugada de perill de l’Espanyol a la segona meitat ha acabat en gol. Jutglà ha creuat un bon centre lateral i ha donat la victòria a l’Espanyol B al darrer minut de partit.