L’Espanyol ha aconseguit el segon triomf consecutiu a la Lliga Iberdrola en superar el Deportivo per 3 a 2. Dos gols de Maya i un de Baudet han servit a l’equip de Rubén Casado per sumar tres punts. Aquesta victòria ha coincidit amb la tornada dels aficionats a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Un gol per a cada equip al primer temps

El partit ha començat de la millor manera per a les blanc-i-blaves. Al minut 17, Dulce ha fet una gran centrada des de la dreta que Maya ha enviat al fons de la xarxa amb un cop de cap. La davantera de l’Espanyol no ha celebrat el gol, ja que el Deportivo és el seu exequip. Poc després, el Deportivo ha igualat l’electrònic gràcies a una rematada de cap d’Athenea.

Maya decanta la balança

L’equip de Rubén Casado ha sortit amb molta ambició al segon temps. Cristina Baudet ha estat a punt de fer el segon amb una rematada de cap que ha refusat la portera visitant. Però les blanc-i-blaves han aprofitat l’ocasió següent que han tingut per augmentar la diferència al marcador. La mateixa Baudet amb un xut des de la frontal ha estat l’encarregada de tornar a avançar l’equip local. Però la resposta del Deportivo ha tornat a ser immediata i Peke ha fet un autèntic golàs des de fora de l’àrea. Per sort per a l’Espanyol, el cap de Maya ha tornat a ser una arma letal al minut 71, quan la davantera ha fet el 3 a 2 definitiu. Al tram final del partit, l’equip de Rubén Casado ha disposat d’alguna ocasió més per arrodonir la festa, però no ha aconseguit ampliar la diferència.

Les valoracions de Cristina Baudet i Rubén Casado

Un cop acabat el partit, l’entrenador Rubén Casado i la golejadora Cristina Baudet han valorat la victòria davant el Deportivo Abanca. Feia 18 mesos que l’Espanyol no guanyava a la Dani Jarque. L’últim cop va ser el 6 de maig del 2019 davant l’Sporting de Huelva amb dos gols, precisament de Cristina Baudet.