L’Igualada ha superat el Muntanyesa per 0 a 2 a la primera jornada de Tercera Divisió. Els barcelonins han rebut dos gols en dos minuts a la segona part i no han pogut sobreposar-se a aquest cop. Abans d’això, els locals han reclamat la validesa d’un gol fantasma de Joshua Ortiz que no ha pujat al marcador.

Primera meitat molt igualada

Dani Andreu ha optat per un onze format per jugadors que estaven al Muntanyesa la temporada passada. La primera gran oportunitat del partit ha estat per als locals. Pedro García ha estat a punt d’obrir el marcador amb un xut llunyà, però Romans ha impedit el gol amb una gran estirada. La resposta de l’Igualada ha estat immediata i Sergio ha estavellat una pilota al pal quan s’havia disputat mitja hora de partit. Les forces s’han mantingut equilibrades al tram final del primer temps i el resultat al descans es mantenia amb empat a zero.

L’Igualada sentencia en dos minuts

El Muntanyesa ha volgut agafar les regnes del partit només començar el segon temps. Fernando Velillas ha disposat de dues ocasions en què no ha aconseguit batre el porter visitant. Al minut 60, un xut de Joshua Ortiz ha generat la polèmica del partit. El Muntanyesa ha reclamat que en aquesta acció la pilota ha travessat la línia de gol, però els àrbitres no han ha considerat com a gol. Poc després, qui ha marcat ha estat l’Igualada, que s’ha avançat al marcador gràcies a un gol de Casals. Un minut més tard, els de l’Anoia han fet el segon i han sentenciat el partit quan el Muntanyesa no havia tingut temps per reaccionar. Els locals s’han bolcat en atac i Ruy Gama ha estat a punt de retallar distàncies al tram final. Però, finalment, el marcador no s’ha mogut i  els igualadins han guanyat per 0 a 2.