Partit entre dos aspirants als play-off el que es viurà aquest diumenge, 10 de novembre, a les 12 h, al Nou Sardenya. L’Europa rebrà la visita del líder de la Tercera Divisió, la Pobla de Mafumet.

13 dies sense jugar un partit

L’Europa s’enfrontarà a la Pobla després de gairebé dues setmanes sense jugar. Els escapulats no van disputar la jornada anterior ja que el rival dels de Vilajoana era el Reus, equip que ha estat desqualificat per la Federació Catalana. L’últim partit oficial de l’Europa va ser al Nou Sardenya i davant el Castelldefels, un enfrontament que va significar la cinquena jornada consecutiva sense perdre per a l’equip de Gràcia.

Aquesta ratxa de bons partits, amb quatre victòries i un empat, han situat els escapulats en la setena posició a només dos punts de les places de promoció d’ascens.

Per la seva banda, la Pobla arribarà al Nou Sardenya com a líder de la categoria amb un bagatge vuit victòries, dos empats i només una derrota. Precisament, l’únic partit que han perdut els tarragonins va ser contra un equip de Barcelona, la Unió Esportiva Sant Andreu.

Amb la Pobla no es podrà fumar

El partit contra la Pobla de Mafumet serà el primer en què els espectadors que vagin al Nou Sardenya no podran fumar durant el partit. El club va aprovar a l’Assemblea General de socis la decisió de convertir l’estadi gracienc en un espai lliure de fum.