@RCDEspanyol

L’Espanyol ha apallissat el Ludogorets per 6 a 0 en la quarta jornada de la fase de grups de l’Europa League i ja està matemàticament als setzens de final, després que el Ferencvaros, rival directehagi empatat a 0 el seu partit contra el CSKA de Moscou. Els homes de Pablo Machín, molt efectius, han encarrilat el partit en els primers 20 minuts.

L’Espanyol atropella el Ludogorets

L’Espanyol ha anat a pel partit des del primer minut, tant és així que han marcat el primer gol en el minut tres. Óscar Melendo ha anotat des de l’interior de l’àrea després d’una bona combinació del conjunt blanc-i-blau. El partit s’ha posat encara més de cara quan Víctor Campuzano ha forçat l’expulsió del central búlgar Rafael Forster al minut 11. El davanter espanyolista se n’anava directe de cara a porteria i Forster s’ha llençat a terra barrant-li el pas. L’àrbitre no ho ha dubtat i li ha ensenyat la tarjeta vermella. Amb un home menys i el marcador en contra, el Ludogorets s’ha anat descomposant fins que al minut 19 ha arribat la segona diana dels catalans. Aquesta vegada ha estat Lluís López qui ha rematat sense gaire oposició una centrada d’un córner servit per Esteban Granero. Quinze minuts després, l’Espanyol ha sentenciat el partit amb el tercer, i una nova expulsió per l’equip visitant. El “Monito” Vargas ha provat un xut llunyà i la pilota s’ha estavellat als braços del migcampista Jacec Goralski que, a més, estava a l’interior de l’àrea. Tot plegat ha acabat amb l’expulsió del búlgar i el penal transformat pel mateix Vargas. Hauria pogut arribar el 4-0 cinc minuts després si la pilota no hagués impactat al pal esquerre de Plamen Iliev.

La segona part ha arrencat amb la mateixa tònica que la primera i en el minut 50 Víctor Campuzano ha fet el quart pels pericos. Els homes de Machín, tot i que han afluixat una mica el ritme, han tingut temps per a fer el cinquè en el 73 gràcies a un xut creuat d’Adrià Pedrosa i el sisè al cap de tres minuts amb una vaselina de Facundo Ferreyra. Els 13.963 espectadors que han vist el partit des de les graderies han vist com, doncs, el seu equip ha passat per sobre d’un Ludogorets que no ha arribat viu al descans.