L’Horta ha superat el Granollers per 3 a 2 després de remuntar el gol inicial del conjunt vallesà. Els de Nacho Castro mantenen la bona línia a casa (només van perdre el primer partit contra la Pobla de Mafument) i ja suma la quarta victòria al Feliu i Codina dels sis partits disputats.

L’Horta remunta el gol inicial del Granollers

El partit es preveia entretingut amb dos equips igualats en gairebé tots els aspectes. Mateixos punts, 18, amb cinc victòries, dos empats i tres derrotes. L’Horta ha començat el partit amb certs nervis i en el minut 9 el Granollers s’ha avançat amb un gol olímpic de Víctor Morales. L’equip hortenc no ha trobat el lloc al camp fins que ha arribat el gol de l’empat en una jugada molt ben trenada que ha finalitzat Marc Río. Era el minut 28 i només tres després, i en una oportunitat similar, Luis Gaudioso ha fet el 2 a 1 que culminava la remuntada.

Horta Granollers gol

Patiment final

El Granollers ho han intentat sense gaire encert de cara a porteria i els de Nacho Castro han aprofitat per fer el 3 a 1 en el minut 72 mitjançant Adri Recort. Un minut després, l’Horta s’ha quedat amb 10 per la doble targeta groga a Coro. Els vallesans han apretat una mica més i han buscat amb insistència retallar diferències. En el 82 Adrià Ruiz ha fet el 3 a 2 de penal. El Granollers ha buscat l’empat amb intensitat, sense gaire èxit, en part per alguna acció destacada del porter Yamandú. Però ha estat l’Horta qui ha tingut, al contracop, algunes ocasions clares com per fer el 4 a 2, però no han sabut aprofitat algunes superioritats en camp dels vallesans.  Finalment, el marcador no ha variat i els local sumen un nou triomf en una temporada per emmarcar.