La UA Horta ha perdut el segon partit de la temporada al camp del Terrassa i ha sortit de les posicions del play-off. Els homes entrenats per Nacho Castro no han estat fins, i els gols d’Arranz i Àlex Fernández han sentenciat el partit.

El Terrassa s’avança a la primera part

L’Horta, fidel al seu estil del joc de posició, ha aconseguit superar els egarencs durant els primers 20 minuts. La defensa aconseguia filtrar pilotes als interiors i generaven superioritat al camp del Terrassa. L’ocasió més clara, però, ha arribat amb una recuperació en terreny contrari. Erik s’ha trobat tot sol davant del porter, però no l’ha encertat entre els tres pals. A poc a poc, el tècnic Xavi Molist ha aconseguit tancar espais, l’Horta no s’ha trobat tan còmode i el seu equip ha començat a apropar-se a l’àrea hortenca. I, si tens un davanter com Sergi Arranz, tot és més fàcil. La primera que li ha arribat ha acabat al fons de la porteria de Yamandu, que no ha pogut fer res per evitar la seva rematada de cap creuada.

La sentència a la segona part

A la segona part, l’Horta ha buscat l’empat, però un gol d’Àlex Fernández al 71 ha sentenciat el partit i ha donat els tres punts al Terrassa. L’Horta cau de les posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió B i suma la segona derrota de la temporada.

Barrera i Galeano, vells amics