El Sant Andreu ha aconseguit una victòria de molt de mèrit al camp del Lleida Esportiu per 0 a 1, un triomf que situa els andreuencs segons a la classificació a quatre punts del líder, el Badalona Futur. El gol de Paredes i les aturades de Nil han estat clau en el triomf andreuenc.

Nil i Pelegrín salven el Sant Andreu

El Lleida ha sortit molt intens i ràpidament ha generat perill a la porteria de Nil. Això sí, el porter quadribarrat ha estat molt encertat i ha evitat que els de la Terra Ferma s’avancessin en el marcador. L’aproximació més perillosa del Sant Andreu en aquests primers minuts ha estat un xut d’Alberto que ha sortit desviat. Ha estat un miratge, ja que els lleidatans han collat de valent. Pelegrín ha salvat en dues ocasions sobre la mateixa línia de gol i després un xut de falta de Mateo s’ha estavellat al travesser a la porteria de Nil. Amb aquesta ocasió s’ha arribat al descans.

Paredes dona la victòria al Sant Andreu

La segona part ha començat com la primera, amb el Lleida pressionant i dificultant la sortida de la pilota del Sant Andreu. Nil ha tornat a estar molt bé i ha evitat el gol dels lleidatans. A partir del quart d’hora de la segona part els andreuencs han tingut més domini i primer Albertito i després Josu, que havia entrat al camp a la segona part, han creat les ocasions més clares. El canvi de dinàmica ha tingut premi en el minut 68 quan a la sortida d’un córner Paredes ha fet el 0 a 1. El Lleida ha reaccionat al gol i Toni Ripoll ha xutat per sobre el travesser i després Nil, un cop més, ha salvat una rematada de Chuli. Els últims minuts han estat molt emocionants i Josu de falta hauria pogut fer el segon del Sant Andreu, però el xut ha sortit per sobre el travesser.