L’Espanyol B lluitarà per ser al play-off d’ascens a Primera Federació fins que ja no tingui opcions. Els pericos han sumat un triomf ajustat (1-0) contra el Torrent, un rival directe en la lluita per la sisena plaça de la taula, que els deixa a set punts de la promoció. Una solitària diana de Marc Jurado en el minut 80 ha donat els tres punts a un Espanyol que ha merescut encarrilar el triomf abans. Pol Ballesté, el porter visitant, no ha pogut evitar la derrota del seu conjunt tot i una gran actuació.

Pol Ballesté amarga el matí a l’Espanyol B

La posada en escena de l’Espanyol B ha estat molt bona. Els primers compassos de la primera meitat només han tingut color blanc-i-blau: Javi Hernández ha estat a punt de fer l’1-0 amb una rematada des del punt de penal que ha aturat el barceloní Pol Ballesté amb el peu. Ha estat la primera aturada del porter del Torrent, que s’ha anat fent gran a mesura que han anat passant els minuts. També li ha exigit Gastón Valles, que ha estat l’home més actiu de l’atac del filial perico. Pol Ballesté, amb una gran aturada al pal llarg, ha evitat el que hauria estat un gran gol. El Torrent només ha tret el cap a les acaballes del primer temps, però no ha inquietat el conjunt que dirigeix Javi Chica.

El càntir s’acaba trencant

Tot i que el Torrent ha crescut en el segon temps i ha estirat línies, l’Espanyol B ha seguit sent amo i senyor del partit. Pol Ballesté ha tornat a aparèixer per aturar un xut potent de Gastón Valles, que ha segut intentant-ho amb diversos registres. Ha estat el preludi de l’ocasió més clara del Torrent, que ha fregat el gol. Mati ha rematat al pal una centrada per la banda dreta quan ho tenia tot de cara per empènyer la pilota i obrir la llauna. Entre la defensa perica i el porter Iker Venteo han acabat evitant el gol en les dues rematades posteriors. L’Espanyol ha seguit insistint fins que el càntir s’ha acabat trencant. En el minut 80, Marc Jurado ha afusellat Pol Ballesté després d’un contraatac blanc-i-blau i ha fet l’1-0 definitiu. El filial perico no perd l’esperança i lluitarà per ser al play-off fins que ja no hi hagi opcions.