Ja s’ha disputat la segona edició de la Swit Cup, un torneig de futbol exclusiu per a equips femenins que ha reunit 1.800 jugadores en un total de 128 equips. Després de tres dies de competició —va començar divendres, 28—, aquest diumenge s’han jugat les finals de les diferents categories.

Els equips campions

Aquests són els equips campions d’aquesta segona edició de la Swit Cup.

• Categoria sub-10: Sabadell. Les vallesanes s’han imposat a la final al Seagull per 3 a 2.
  • Categoria sub-12: Barça. Les blaugrana s’han imposat a la final al Sevilla per 3 a 2.
  • Categoria sub-14: xBuyer. L’xBuyer ha guanyat a la final el Madrid CFF als penals. El partit ha acabat amb empat a zero i en els penals s’ha imposat per 2 a 0.
  • Categoria sub-16: Espanyol. Les blanc-i-blaves han guanyat el Llevant les Planes per 4 a 0.
  • Categoria sub-19: València. Les valencianes s’han imposat a l’Olympia Las Rozas per 2 a 0.

La segona edició de la Swit Cup agafa embranzida

La Swit Cup, que s’ha disputat a Sabadell, ha reunit jugadores de cinc categories: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. I hi han participat clubs històrics i de renom internacional com el Barça, l’Espanyol, la Damm, el Madrid CFF, el Llevant les Planes, el Betis i el Sevilla. També hi ha hagut alguns equips internacionals dels Estats Units.

En aquesta segona edició, la Swit Cup ha aconseguit doblar el nombre de jugadores participants i també el nombre d’equips inscrits. Com a conseqüència, s’han jugat més de 300 partits en quatre dies.

La Swit Cup va néixer amb l’impuls de dos joves catalans, Marc Xalabarder i Sergi Seró, tots dos vinculats a clubs barcelonins: el RCD Espanyol i la Unió Esportiva Sant Andreu