Atletic Sagunti Europa

L’Europa viu el seu pitjor moment de la temporada. Els escapulats han perdut al camp de l’Atlètic Saguntí per 2 a 1 i encadenen tres partits sense guanyar. Eslava a la segona part ha neutralitzat el gol inicial de Guille, però Jean Paul ha signat el triomf per als locals. Els de Ramon Gatell només han sumat un punt dels últims nou possibles.

L’Atlètic Saguntí sorprèn l’Europa

Intensitat màxima en els primers minuts de partit i han estat els valencians els qui n’han tret més profit. Una rematada de cap de Guille ha significat l‘1 a 0 en el minut 9. L’Europa ha volgut reaccionar amb rapidesa i ha estat Adri Gené qui ha posat a prova la defensa local. L’Atlètic Saguntí, de totes maneres, ha buscat el segon i ha gaudit d’ocasions per fer-lo. L’àrbitre ha anul·lat un gol a Guille per fora de joc i després Pau Torres ha estat atent per aturar un xut de Fermín. Als barcelonins els ha costat generar ocasions. No han trobat espais en la defensa local i, per tant, les oportunitats han escassejat. Adri Gené i Mario, en els últims minuts de la primera, són els qui més a prop de l’empat han estat.

Amb el gol d’Eslava no n’hi ha prou

La segona part ha començat de la millor manera possible per als interessos de l’Europa, ja que en el minut 48 Eslava, que havia entrat al camp en substitució de Bermu, ha signat l’empat a un. Els escapulats han buscat capgirar el marcador i Eslava ha posat a prova el porter local, però en el minut 71, error defensiu que ha propiciat el segon de l’Atlètic Saguntí. Jean Paul ha signat el 2 a 1. Els graciencs han buscat l’empat, però s’han mostrat imprecisos i no han pogut sumar cap punt al camp de l’Atlètic Saguntí.