Muntanyesa Pobla Mafumet

El Muntanyesa ha perdut davant la Pobla de Mafumet per 0 a 2. Els tarragonins s’han avançat gràcies a Santi Guzmán a la primera part. A la represa la Monta ha estavellat fins a tres pilotes al pal i en temps de descompte ha arribat la sentència de Luiz. És la tercera derrota consecutiva del Muntanyesa.

Santi Guzmán avança la Pobla

Els primers minuts han estat igualats. Cap dels dos equips ha aconseguit el domini i hi ha hagut un parell de bones ocasions a les dues àrees. El primer a generar perill ha estat la Pobla de Mafumet, amb una passada en profunditat de Santi Guzmán cap a Barragán, però el porter de la Monta Pablo, molt atent, s’ha avançat i ha agafat la pilota. Els de Nou Barris han reaccionat i ha estat Kevin Alarcón qui ha avisat amb un xut que ha marxat desviat de la porteria de Gerard Font. Després ha estat Izuchi qui ha fet intervenir el porter visitant. Amb la Monta buscant el gol, ha arribat un contraatac dels tarragonins que ha acabat en córner. A la sortida del córner, Santi Guzmán al punt de penal ha rematat i ha fet el 0 a 1. Era a la mitja hora de joc. La Pobla ha aprofitat l’embranzida del gol i ha buscat el segon amb ocasions d’Albert Querol i Xavi Murcia. Tot i això, el marcador ja no s’ha mogut en aquests primers 45 minuts.

Els pals impedeixen el gol del Muntanyesa

La segona part ha començat amb el Muntanyesa buscant l’empat i ràpidament ha generat la primera ocasió: un xut de Martí Alonso que s’ha estavellat a l’escaire. Els de Nou Barris han posat setge a la porteria de la Pobla i ha estat Linares qui ha tornat a estavellar la pilota al pal. Els barcelonins no han defallit, però aquest diumenge no era el dia. Suaibo ha fet el tercer pal per als de Nou Barris. Els groc-i-negres no han tingut gens de sort i en el minut 70 Martí Alonso ha estat expulsat. El Muntanyesa ha acusat quedar-se amb un jugador menys i la Pobla de Mafumet ha viscut més tranquil els últims minuts. De fet, els tarragonins, ja en temps de descompte, han fet el segon i han sentenciat el partit. Luiz ha finalitzat un contraatac i ha col·locat el 0 a 2 al marcador.