Barça femení

El Barça s’ha imposat al Llevant per 0 a 5 i cada cop més té el títol de Lliga a tocar. Els gols de Bruna Vilamala i Salma Paralluelo, que n’han fet dos cadascuna, i Martina han sentenciat un altre triomf. Amb aquesta victòria l’equip de Jonatan Giráldez es treu una espina que tenia clavada, ja que les valencianes són les úniques que fins ara han estat capaces d’esgarrapar algun punt contra les blaugrana a la Lliga.

Bruna i Salma Paralluelo encarrilen el partit

Les blaugrana han anat per feina i en el minut 4 ja s’han avançat. Ha estat Bruna Vilamala qui ha aprofitat una assistència de Salma Paralluelo. L’equip de Jonatan Giráldez ha seguit pressionant i Marta Torrejón ha estat a punt de signar el segon. Ha continuat el domini del Barça, que ha estat superior en aquests minuts. A la mitja hora de joc ha estat Alexia Putellas qui no ha pogut superar Tarazona en un u contra u. La insistència ha tingut premi i en el minut 34 ha arribat el 0 a 2: assistència de Vicky López a Salma Paralluelo, que ha marcat. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

Martina s’estrena a la Lliga

La segona part ha començat calcada de la primera, ja que quan s’havien jugat quatre minuts Bruna Vilamala ha marcat. La davantera blaugrana ha fet el 0 a 3. I només dos minuts més tard el Barça ha sentenciat el partit amb el 0 a 4, de Salma Paralluelo. El festival de gols ha continuat amb el cinquè, de Martina. Ha estat el primer gol de la blaugrana a la Lliga.