El Barça ha sumat els tres punts (4-0) a casa davant l’Alhama en un partit marcat per les nou rotacions de Giráldez després de la derrota europea. Amb la unitat “B”, l’equip ha generat ocasions per guanyar sense patiments i té 36 punts dels 36 possibles. Pina, Paralluelo, Bruna i Oshoala han fet els gols de la nit.

Un Barça a mig gas, però molt superior

El Barça ha sortit a refer-se de la derrota a Munic i ha trobat el gol molt ràpid, al minut cinc. Claudia Pina ha posat la pilota a l’escaire després d’una bona passada de Bronze. En una altra centrada lateral, Mariona ha tingut el segon, però ha xutat al ninot. Malgrat els nou canvis respecte de l’onze de Munic, les blaugrana han estat reconeixibles i sense fer res especial han generat moltes ocasions de gol. Pina ha enviat un cacau al travesser i Oshoala ha tingut fins a quatre situacions d’u contra u que ha desaprofitat estrepitosament. El segon l’ha signat Paralluelo, amb una falta preciosa que ha col·locat lluny de la portera al minut 32. Amb 2-0, l’equip ha baixat el ritme i, fins i tot a mig gas, no ha deixat opcions a un Alhama que ha fet bona la condició d’últim classificat. Abans del descans, Oshoala n’ha fallat una altra, aquest cop sense portera.

Tres punts (i poc més) per seguir líders

A la represa, amb el partit pràcticament decidit i les visitants rendides, el ritme ha baixat encara més. Per animar la gent ha aparegut Bruna, que amb una jugada preciosa ha posat el 3-0 al marcador. Un parell de rivals assegudes i un xut marca de la casa, golàs. Quan faltaven 20 minuts per al final, l’Alhama s’ha quedat amb una menys per l’expulsió de Zaïra per doble groga. Un problema més per a un equip que ha vingut al Johan el menys escaldat possible. En el tram final han entrat les titulars Patri, Rolfö, Cronogorcevic, Geyse i Walsh per reactivar el joc culer, tot i que no ho han aconseguit. Al 88, Oshoala ha aconseguit el premi a la insistència i ha marcat el quart gol de la nit. El Barça continua a dalt, però amb feina a fer si no vol que arribi el dia de perdre punts a la Lliga.