Partit amistós entre Espanyol i Torino
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut contra el Torí per 0 a 1 en el partit amistós que han disputat els blanc-i-blaus per l’aturada pel Mundial de Qatar 2022. El partit s’ha disputat a la concentració que està fent l’equip de Diego Martínez a Sant Pedro del Pinatar. Els jugadors de l’Espanyol no han sabut aprofitar les ocasions que han tingut i alguns jugadors han generat molts dubtes.

Un inici d’habituals

Diego Martínez té molt clar que durant aquest temps d’aturada pel Mundial l’equip ha d’agafar ritme i no ha dubtat a l’hora de fer l’onze. Homes com Sergi Darder o Javi Puado no han estat ni convocats. El dubte principal, com tots els partits d’aquesta temporada, era a la porteria i l’escollit ha sigut Álvaro Fernández. L’equip italià ha tingut baixes destacades en aquest amistós, ja que el Torí té cinc jugadors convocats amb les seleccions: Nikola Vlasic amb Croàcia, Ricardo Rodríguez amb Suïssa i Vanja Milonkovic-Savic, Sasa Lukic i Nemanja Radonjic amb Sèrbia.

El partit ha començat amb ocasions per als dos equips. Al minut 36, els blanc-i-blaus ja havien tingut les dues ocasions més clares del partit amb Nico Melamed i Joselu com a protagonistes. Però al minut 39 ha arribat el gol del Torí. Miranchuk ha aprofitat un replegament molt lent de l’Espanyol per fer una combinació i marcar un gol des de fora de l’àrea amb la cama esquerra (0-1).

Minuts per als més joves

La segona part ha començat amb moviment a les banquetes. El jove porter, Joan Garcia, ha tingut mitja part per jugar. El Torí ha estat més protagonista i amb més ocasions per poder fer el segon gol del partit, però no han pogut finalitzar bé les ocasions. Al minut 60 s’ha viscut un moment curiós, quan l’entrenador del Torí, Ivan Juric, ha canviat els 11 jugadors que tenia al terreny de joc. L’Espanyol ha aprofitat la falta de ritme dels rivals per collar-los quan Joselu ha tingut un xut que ha fregat l’escaire sense èxit. Els últims minuts s’ha destacat l’entrada dels joves del filial Simo, Roger Martínez, Omar i Abde, que han pogut gaudir d’un partit en el qual, quan faltaven cinc minuts per acabar, Aleix Vidal ha fet dues centrades perilloses amb rematades de Calero i Abde. El porter ha hagut d’intervenir, ja que l’Espanyol veia el gol des de ben a prop. El partit ha finalitzat amb el mateix resultat i amb molts dubtes d’alguns jugadors, que sembla que, tot i el temps d’aturada, no estan a to per la tornada de la Lliga.