UVSE Budapest - Mediterrani
@SergiCrespi

Victòria important i pas de gegant del Club Esportiu Mediterrani a la segona jornada de la Champions femenina. Les santsenques s’han imposat a l’UVSE Budapest per 6 a 9 i, si no perden demà contra l’Ethnikos, es classificaran per als quarts de final de la màxima competició europea.

Una primera part molt igualada

El primer quart ha començat amb màxima igualtat per part de tots dos equips. Gabriella Szucs ha avançat a les hongareses, mentre que Verica Bacok ha fet l’empat a un. Amb aquest resultat s’ha acabat el primer quart.

En el segon període, l’equip de Marian Díaz ha aconseguit posar-se per davant en el marcador amb el 2 a 3. Un avantatge, però, que les santsenques no han pogut mantenir. Al descans, l’UVSE guanyava per 4 a 3.

Reacció del Mediterrani després del descans

A la segona part, el Mediterrani ha reaccionat. Les santsenques han capgirat el marcador i han tornat a posar-se per davant gràcies a l’encert d’Axelle Crevier, Sarah Lizotte i Paula Crespí. Amb el 5 a 6 s’ha arribat a l’últim quart del partit.

En els últims vuit minuts, l’equip de Sants ha estat més contundent en defensa i molt encertades en atac. Un parcial d’1 a 3 en l’últim quart ha deixat el 6 a 9 definitiu al marcador i amb el Mediterrani que només necessita un punt més.