El CN Barcelona ha guanyat el Mataró (8-9) en un partit que ha començat tard per la falta d’àrbitres de taula. Els de Víctor González s’han endut els punts contra un rival directe a la classificació, quan fa només dos dies de la tornada dels vuitens de l’Eurocup contra el Sabac. Pol Goma, amb quatre dianes, ha estat el màxim golejador del partit.

Talent i forces igualades entre Mataró i Barcelona

Primer quart intens, però amb respecte per part dels dos equips. El Mataró s’ha avançat amb un gol de Gerard Cuacos, però Pol Goma, per partida doble, ha posat l’1-2 amb què s’ha arribat al final dels primers vuit minuts. En el segon període, el Mataró ha capgirat el marcador amb els gols d’Hugo Castro, Tom de Weerd i Víctor Andrade. Per l’equip barceloní ha tornat a anotar Pol Goma. Les aturades de Jack Turner a la porteria maresmenca també han contribuït a la remuntada per arribar 4-3 al descans.

A la represa, festival de joc ofensiu i encert. El Mataró ha obert escletxa amb tres gols només començar, però el Barcelona ho ha contrarestat amb quatre dianes. Al final del tercer quart, màxima igualtat amb un resultat de 7-7.

Emoció i polèmica fins al final

L’últim període ha estat una batalla molt igualada. Blai Mallarach ha fet el 7-8 fent valer els seus galons, i Hugo de Castro ha empatat des del punt de penal per als locals. En una jugada polèmica, Marc Valls ha tornat a avançar el Barcelona i la banqueta mataronina ha saltat quan ha considerat que la pilota no ha entrat. No hi hagut temps per més i el Barcelona ha guanyat per 8-9. L’entrenador mariner ha destacat “la bona feina del Mataró un equip que està treballant molt bé”.

Amb aquesta victòria, els de Víctor González afronten la tornada dels vuitens de l’Eurocup amb la confiança necessària per donar la volta al resultat (13-10) del partit d’anada.