El Barça ha guanyat l’Athletic Club per 3 a 0 en la penúltima jornada de lliga. Les de Jonatan Giráldez han dominat l’enfrontament en tot moment tot i que no han estrenat el marcador fins a la segona part. Amb la lliga ja guanyada i a punt d’acabar-se, les blaugrana ja pensen en la final de la Champions.

La pilota no vol entrar

Les blaugrana han jugat sabent que ja no podien completar la lliga amb tots els enfrontaments guanyats després d’empatar l’últim partit. Tot i això, el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha sortit intens i ha assetjat l’Athletic Club a la seva pròpia àrea. El Barça ha disposat d’unes quantes ocasions per obrir la llauna, però el gol se li ha resistit. L’ocasió més clara l’ha tingut Patri Guijarro al minut 30 amb una voleia que ha aturat Quiñones.

El Barça sentencia el partit

Després d’una bona primera part del Barça, tot i la manca de gols, les barcelonines han sortit a la segona meitat amb una consigna clara, sentenciar l’enfrontament el més aviat possible. Al minut 55, Graham Hansen ha estat ben a punt de fer el primer gol del partit, però no ha estat fins al minut 62 que la noruega ha posat l’1 a 0 al marcador. El Barça, que ja havia agafat embranzida, ha aprofitat per fer el 2 a 0, gràcies a Irene Paredes al minut 68. Amb un avantatge de dos gols al marcador, les blaugrana han continuat atacant i a l’última jugada del partit, Salma Paralluelo ha marcat el 3 a 0 definitiu. Amb el partit d’avui, al Barça només li queda un partit de lliga que jugarà diumenge.