Els primers minuts han estat de respecte entre els dos equips. La tensió i la importància dels punts en joc han fet que el partit fos molt tàctic. Una combinació de Messi amb Xavi, l’ha culminat el 10 del Barça amb un control davant Casillas i fent pujar el 0-1 al marcador.

A la segona part el Barça ha tingut més la pilota, i només l’entrada de Guti al Madrid ha donat capacitat de resposta als blancs. Quan els blancs apretaven, Xavi Hernández ha fet una passada en profunditat a Pedro que ha culminat el petit extrem canari amb un gran gol (0-2)

El Barça ha adormit el partit i ha acabat podent ampliar el marcador, amb dues noves ocasions de Messi que Casillas ha enviat a corner. L’estrella blanca, Cristiano Ronaldo ha estat pràcticament desapareguda, i ha acabat sent xiulat pels espectadors del Madrid.