L’Horta ha superat el Prat gràcies a un gol de Genís en l’últim minut de partit. A les acaballes el porter hortenc Carles Santaló ha aturat una pilota per acabar donant els 3 punts als homes entrenats per Nacho Castro.

La crònica del partit

El partit ha començat sense un dominador clar en una primera part amb cap ocasió definida ni per a l’Horta ni per al Prat. Els homes entrenats per Nacho Castro han tingut la possessió i els de Pedro Dólera han esperat al contraatac però cap dels dos ha creat perill a la porteria rival.

En la segona part, els pratencs han posat una marxa més però ha estat insuficient per foradar la porteria de Santaló. Els dos equips han estat ordenats en defensa i poc inspirats en l’atac fins que en la sortida d’un corner Genís ha marcat el gol de la victòria. A les acaballes, Santaló ha salvat l’equip en l’última jugada del Prat. 3 punts de prestigi que col·loquen l’Horta a les portes del play-off d’ascens a Segona Divisió B.

Els hortencs guanyen després d’empatar al camp del Figueres. Per la seva banda, el Prat perd el primer partit de l’any després de la golejada contra el Sant Andreu

Els protagonistes del partit

L’autor del gol, Genís Blasco, el tècnic de l’Horta, Nacho Castro i el tècnic del Prat, Pedro Dólera han parlat després del partit. Aquestes son les seves declaracions.