El Club Natació Barcelona s’ha desfet sense problemes del Waterpolo Navarra per 119 a 5 en el partit disputat a la Nova Escullera. L’equip de Toni Esteller acaba la primera volta en la tercera posició de la Divisió d’Honor de waterpolo masculí.

El primer quart, l’únic igualat

El Natació Barcelona s’ha vist sorprès pel Navarra en el primer quart. El conjunt de Manel Silvestre s’ha avançat en el marcador i ha aconseguit que acabar el primer període amb un ajustat 2 a 1. A la represa, però, el Barcelona ha fet un pas endavant. Parcial de 4 a 1 i marcador al descans de 6 a 2.

Joel Esteller, jugador CN Barcelona

La clau, el tercer període

Després de la mitja part, el Barcelona ha anat a totes. L’equip de Toni Esteller ha posat setge a la porteria navarresa i ha aconseguit un parcial de 8 a 1 que deixava el partit vist per a sentència. L’últim quart ha estat un pur tràmit per al CNB i Toni Esteller ha aprofitat per donar minuts a jugadors menys habituals.

El contracop del CNB també ha estat clau

La velocitat dels jugadors del Club Natació Barcelona també ha estat una de les peces claus de la victòria dels mariners. Una bona demostració l’hem tinguda en dues jugades dels porters Edu Lorrio i Unai Aguirre que han culminat Pol Gomà i Fran Valera.

La fitxa del partit

CN Barcelona (19): Edu Lorrio, Jeremy Davie, Sam Van der Burg, Víctor Flores (2), Fran Valera (3), Joel Esteller (3), Oscar Montes, Adri Delgado (5), Pol Gomà (2), Eric Marsal (3), Guus van Ijperen (1) i Unai Aguirre. Entrenador: Toni Esteller.

CW Navarra (5): Daniel Darias, Aitor Rodríguez, Iker Jauregui (1), Asier Esteban, Jaime Arriazu (1), Diego Zapater, Josu Fernández (1), Fermin Arriazu (1), Benjamín Dutch (1), Vicenç Sousa, Julián García, David Soler i Ion Suescun. Entrenador: Manel Silvestre