L’Horta ha començat l’any com va acabar l’anterior, empatant. Els de Nacho Castro no han pogut superar el Figueres tot i avançar-se gràcies a un gol de Jordan. Hostench ha empatat a la segona meitat.

Una part per cada equip

Els de Nacho Castro han començat dominant el partit i tot i algun ensurt, s’han pogut avançar gràcies a un contraatac finalitzat amb molt classe per Jordan. El davanter cedit per l’Espanyol B ja va marcar un golàs en l’empat contra l’Europa de fa dues jornades. Abans del descans, Adri Lledó ha pogut fer el segon però el porter Aroca. La segona part ha començat amb una ocasió hortenca seguida del gol de l’empat de Jordi Hostench. Encara quedava molt partit i les ocasions s’han succeït a les dues àrees. La més clara ha estat per Narcís Barrera que no ha pogut aprofitar una passada de Jordan.

L’ànecdota de Joan Vives

L’Horta no ha pogut sortit puntual de Barcelona. Els de Nacho Castro han hagut d’esperar a un Joan Vives que s’ha adormit i qui finalment no ha aparegut a l’autocar. Això sí, el migcampista ha pogut arribar a temps amb el seu cotxe. L’esforç i les presses no han estat suficient i l’entrenador l’ha deixat a la banqueta a la primera meitat.

Les reaccions del matx

Nacho Castro ha marxat satisfet pel joc del seu equip però decebut per no haver pogut sumar els 3 punts. En la mateixa línia s’ha mostrat un Jordan Gutiérrez que ha reconegut que, si està en el seu millor moment de forma, és en bona part gràcies a la confiança que li dona el tècnic.