El Sant Andreu ha perdut de manera contundent contra el Prat per 4-1. Els de Mikel Azparren s’han avançat en el marcador a la mitja hora de joc gràcies a un córner picat per Josu. Alberto Carroza ha rematat sol al segon pal per fer el zero a un al Sagnier.

Polèmica arbitral

Però duel entre Prat i Sant Andreu s’ha vist condicionat per dues accions polèmiques just abans del descans. Els quadribarrats han reclamat un  penal sobre Felipe Sa que l’àrbitre no ha assenyalat. En la següent acció, i a l’altra àrea, el jutge del matx ha xiulat penal i expulsió de Juanma Miranda. José Segovia s’ha vestit d’heroi per fer possible que el Sant Andreu arribés al descans amb el 0-1.

Segona meitat condicionada

El Sant Andreu no ha pogut resistir en la segona part els atacs del Prat, que tenia superioritat numèrica. L’equip de Pedro Dólera ha capgirat el duel en només cinc minuts. Jaume Villar ha desviat un xut d’Àlex Pla que ha acabat passant per sobre de Segovia. El gol de la remuntada pratenca ha arribat després d’una bona centrada que Poves ha rematat al pal llarg. Tot i jugar amb un home menys, el Sant Andreu hauria pogut fer el 2 a 2 però Andrés Diez ha volat per desviar el xut de Victor Alonso. I del possible empat, al 3 a 1 favorable al Prat. Sergi Moreno ha tingut la sang freda i, sobretot la fortuna, per sentenciar el matx. Quan faltaven cinc minuts per al final, Padilla ha fet el 4 a 1 definitiu.

Després de dues victòries seguides, l’última al camp del Figueres, el Sant Andreu veu tallada la seva escalada de posicions a la lliga. Amb tots els partits de la jornada disputats, el Sant Andreu queda a 11 punts de la zona de play-off.

El toc d’atenció de Mikel Azparren

El tècnic quadribarrat s’ha mostrat molest amb l’actitud d’uns quants dels seus jugadors. Mikel Azparren ha reconegut que el d’avui era el primer partit dirigit per ell en el qual creia que els seus jugadors s’havien deixat anar. Una situació que no ha agradat gens a l’entrenador.