El Barça femení visitarà aquest dissabte, a les 13 h, el camp del Llevant

. Les blaugrana estan obligades a guanyar si no volen veure com l’Atlètic de Madrid s’escapa encara més al capdavant de la classificació.

El Barça té una final

La principal novetat del Barça femení al camp del Llevant serà a la banqueta, ja que Lluís Cortés, que va ser presentat oficialment com a tècnic blaugrana aquest dimecres, 9 de gener, s’estrenarà dirigint l’equip. I ho farà amb l’obligació de guanyar. L’empat a 0 en el derbi contra l’Espanyol ha deixat les barcelonistes a tres punts del líder, l’Atlètic de Madrid, per tant, tot el que no sigui guanyar a les valencianes pot obrir encara més forat al capdavant de la classificació i deixar gairebé impossible el títol de Lliga per al Barça. Lluís Cortés, per tant, debutarà a la banqueta blaugrana amb una autèntica final.

El Llevant un rival perillós

El Llevant és el tercer classificat a la Lliga

, per tant, un rival dur per al Barça. Les valencianes, a més, com a locals són el segon millor equip del campionat. Dels vuit partits que han jugat al seu camp n’han guanyat set, empatat un i no n’han perdut cap, això parla de la fortalesa com a locals. Un altre factor a tenir en compte és que el Llevant va aconseguir arrencar el primer empat del Barça en aquesta Lliga. Va ser a la segona jornada, quan les valencianes van empatar a 0 a casa de les blaugrana. L’últim precedent del Barcelona al camp del Llevant és clarament favorable a les blaugrana, ja que la temporada passada les catalanes es van imposar clarament per 0 a 5.