El Barça juga diumenge a les 18.30 h contra l’Eibar. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, creu que el Barça tindrà dificultats per superar els bascos. Ha dit que el rival dels blaugrana “té una identitat molt clara marcada pel seu entrenador. Juguen d’una manera molt convençuda i vindran a collar-nos, que no puguem superar la seva pressió”.

Valverde ha parlat també de Coutinho. Ha dit que es fixa més en les coses positives del brasiler i que podria ser compatible amb Dembelé. Amb la sortida de Munir creu que s’obre un espai i no descarta la possibilitat que vingui un nou jugador. Sobre Neymar, Valverde ha garantit que ningú se li ha adreçat per preguntar-li sobre el seu possible retorn. Valverde també ha valorat el rendiment de Cucurella, creu que està fent una bona temporada a l‘Eibar i ha dit que entrenar-se amb Mendilibar hi ajuda perquè exigeix rendiment als jugadors. El tècnic també ha afegit que Piqué és un jugador diferent i que valora positivament que tingui altres inquietuds.

Després de perdre contra el Llevant a la Copa, el Barça vol recuperar la confiança a la Lliga amb una victòria contra l’Eibar.