El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació 2019 celebra una data molt especial perquè se’n disputa la 40a edició. Un dels esdeveniments més importants, que organitza el Club Natació Sant Andreu, es presenta amb un cartell de luxe i amb la presència dels millors nedadors locals que voldran fer un bon paper. Els dies 15 i 16 de juny els aficionats tenen una cita ineludible a la piscina Pere Serrat.

Cita de cara al Mundial de Gwangju

Més de 600 participants de més de 45 països diferents prendran part en una edició molt especial. Nedadors destacats com Adam Peaty, Katinka Hosszú o Mireia Belmonte  (absent en l’edició del 2018) seran presents a la piscina  andreuenca. Per a tots serà una oportunitat per saber l’estat de forma de cara al Campionat del Món que es farà el juliol a Gwangju, a Corea del Sud. Africa Zamorano, nedadora del Club Natació Sant Andreu, destaca que “és com un mini mundial, amb els nedadors que et trobaràs al campionat del món. D’aquesta manera pots veure com estàs tu i els rivals que et trobaràs allà”. Jessica Vall també té bitllet per al mundial i té clar que els objectius “són estar al màxim nivell a les proves que nedi, poder estar a les tres finals, de 50, 100 i 200 braça”.

Ciutat de Barcelona de Natació 2019

Una prova especial per al Club Natació Sant Andreu

Per al Club Natació Sant Andreu, que organitza el Ciutat de Barcelona de Natació des de l’any 1993, és un moment especial perquè poden oferir al públic assistent un espectacle d’alt nivell. Per als nedadors és una oportunitat per participar a casa, a prop de familiars i amics. De fet, el club barceloní aportarà un total de 30 nedadors. Per a alguns, com Joan Lluís Pons, serà una oportunitat per buscar una marca mínima per participar al mundial. “El nivell és altíssim”, destaca, “però això fa que tu també donis el millor de tu”. Lidón Muñoz, que va batre dos rècords d’Espanya en l’edició del 2018, també hi serà present. Tots els nedadors del Sant Andreu viuen aquesta cita de forma molt especial.

Trofeu Ciutat de Barcelona de Natació, Circuit Mare Nostrum

Durant els dos dies de competició bona part dels millors nedadors del món prendran part en la tercera prova del Circuit Mare Nostrum, després de les de Canet de Roussillon i Mònaco. El dia 16 a la tarda es farà entrega dels trofeus als millors nedadors d’aquest circuit.