El Futbol Club Martinenc ha presentat el nou entrenador del primer equip de futbol, Javi Gómez Rigol, que arriba procedent de la Unió Esportiva Sant Ildefons. Gómez Rigol té l’objectiu de fer un bloc estable a Primera Catalana.

Javi Gómez coneix la Primera Catalana

El màxim responsable de la banqueta del Martinenc ha entrenat el Sant Ildefons durant cinc temporades des que els de Cornellà van pujar a Primera Catalana i van aconseguir mantenir l’equip en aquesta categoria. Va iniciar-se com a entrenador en el futbol base de diversos equips del Baix Llobregat i de la Unificació Bellvitge, en què va aconseguir un ascens del juvenil a la Lliga Nacional. Va fer les pràctiques d’entrenador a Nacional A, i va formar part del cos tècnic de l’Hospitalet a Segona Divisió, la temporada 2012-2013. Abans d’arribar al Sant Ildefons va estrenar-se com a entrenador amateur al Sant Joan Despí.

Javi Gómez vol un projecte estable

El Martinenc ha baixat aquesta temporada de la Tercera Divisió a la Primera Catalana i Javi Gómez vol abans de tot fer un bon grup de treball per poder marcar els objectius. Vol crear una base, una metodologia, un estil i una base de joc. Tot això crearà, segons ell, un equip amb confiança i el que vol és que no sigui un conjunt ascensor que pugi i baixi constantment de categoria.