Tram Barcelona Open 2019 arriba a la tercera edició plenament consolidat. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tenis en cadira de rodes és un dels més importants de la categoria ITF 2, la segona en importància del món. L’organització ha garantit la presència de 14 jugadors d’entre els 20 millors del circuit. El campionat es disputarà a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona del 26 al 30 de juny.

El Tram Barcelona Open 2019 vol créixer

Tot i que només s’han disputat dues edicions, l’organització és ambiciosa i vol aconseguir que Barcelona tingui un dels millors torneigs de tenis en cadira de rodes del món. Per això hauria de formar part de la categoria ITF 1, que reparteix més premis i punts.

Tram Barcelona Open 2019 tenis cadira de rodes

Martín de la Puente, un exemple

Un dels participants del campionat és Martín de la Puente, un gallec de només 20 anys que ja és el número 12 del món. Aquest tenista ja consolidat té com a objectius “arribar a estar entre els 10 millors del món”, tot i que no vol obsessionar-se. I a mitjà termini mira de reüll els Jocs Paralímpics de Tòquio perquè queda poc més d’un any per a la cita. De la Puente és un exemple de superació personal.