Karim Al Qarut fitxatge Martinenc 2019
Marc Elvira - @Martinenc

Karim Al Qarut, un lateral esquerre, és l’últim fitxatge que ha anunciat el Martinenc aquest dilluns. Aquesta és la desena incorporació per a la temporada 2019-2020 amb l’equip a la Primera Catalana. El jove jugador va néixer a Terrassa, té només 22 anys i prové del San Cristóbal.

Karim Al Qarut fitxatge Martinenc 2019
Marc Elvira – @Martinenc

Karim Al Qarut, joventut i minuts a Tercera

Karim Al Qarut ha jugat les tres últimes temporades al San Cristóbal, amb què va ser campió de Catalunya amateur i va aconseguir l’ascens a Tercera fa un any. Aquest curs ha jugat 21 partits i ha marcat un gol amb els parroquials. Karim va passar en la seva etapa de futbol formatiu pel Terrassa, el Jàbac Terrassa i el Cornellà de Divisió d’Honor. En edat juvenil va anar convocat en dues fases  amb la selecció catalana sub-18 i fins i tot va participar en un estada amb el conjunt anglès Reading, quan era juvenil de primer any.

El Martinenc pren forma

Amb els fitxatges de Karim Al Qarut, Adri Pulido, Joan Vendrell, Edgar Moragas, Marc Ahufinger, Adri García, Carles Güell, Edu García, Víctor Cócera i Iván García i les renovacions anunciades el 7 de juny de Javi Iglesias i Joel Martínez, la plantilla per al proper curs té 12 noms confirmats, si bé en els propers dies i setmanes en coneixerem nous integrants.