Asobal
@FCBhandbol

Aquest dimecres, la Lliga ASOBAL ha escollit el millor set de la temporada d’handbol, a més del millor entrenador, jugador revelació i el millor defensor. Un total de quatre jugadors blaugrana formen part del millor equip de la temporada.

Guanyadors del FC Barcelona:

Millor porter: Pérez de Vargas

 

Millor lateral dret: Dika Mem

 

Millor central: Raul Entrerríos

 

Millor pivot: Ludovic Fàbregas

Els jugadors que han completat el millor set de la Lliga ASOBAL han estat: Kauldi Odriozola (millor extrem dret), Jaime Fernández (millor extrem esquerre), Pablo Simonet (millor lateral esquerre) i el millor entrenador ha estat Jacobo Cuétara.

Premis especials

La Lliga ASOBAL també ha atorgat dos premis especials que són el del jugador revelació, Natan Suárez, i també s’ha donat el premi al millor defensor que ha estat pel jugador del FC Barcelona, Thiagus Petrus.

El sistema de votació

Els 16 clubs que conformen la Lliga ASOBAL han votat els millors jugadors de cada demarcació que, d’aquesta manera, han sortit cinc nominats per a cada posició. Posteriorment, els aficionats han votat fins dilluns passat, 24 de juny, per poder escollir el set oficial de la temporada.

11 nominacions amb color blaugrana

El FC Barcelona, el vigent campió de la lliga d’handbol, ha acumulat un total d’11 jugadors nominats a formar part del set ideal de la Lliga: Pérez de Vargas, Aitor Ariño, Casper Mortensen, Timothey N’Guessan, Aron Pálmarsson, Raúl Entrerríos, Dika Mem, Aleix Gómez, Ludovic Fàbregas, Thiagus Petrus i Xavier Pascual. Es tracta del club amb més representants.