Amb el triplet a la butxaca (Lliga, Copa del Rei i Copa d’Espanya), el Barça de futbol sala ha començat a preparar la pròxima temporada. L’equip, que per quart any dirigirà Andreu Plaza, serà pràcticament el mateix que l’actual.

Guanyar la Lliga, sinònim de triplet

Si guanyes la Lliga de futbol sala, guanyes el triplet. A can Barça saben que aquesta fórmula ha funcionat en els darrers anys. De fet, els blaugrana, quan van guanyar les lligues del 2011, 2012 i 2013, van aixecar també els títols de la Copa del Rei i la Copa d’Espanya.
Enguany, i després de sis anys sense fer-ho, el Barça ha aconseguit tornar a fer-se amb la Lliga. És la primera d’Andreu Plaza com a entrenador blaugrana i després de dos anys caient en l’últim partit dels play-off. És moment, doncs, per pensar en què s’ha millorat i començar a rumiar el futur més immediat.

El tècnic considera que “l’equip serà el mateix en un 99 %, ara és més madur i ha afrontat finals i partits difícils que ens han permès evolucionar”.

Mantenir el grup serà primordial. L’únic canvi ja confirmat serà la marxa de Leo Santana. Tot, per aconseguir la pròxima temporada repetir l’èxit d’aquesta i, si es pot, afegint-hi la Champions.