Toni Freixa creu que arribarà al mínim de signatures necessàries, 2.257 sense problemes. De fet, el precandidat a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona diu que “no ens conformarem amb el fet d’assolir les mínimes, sinó que intentarem assolir un nombre al més alt possible que serà l’acreditació, precisament, d’aquest suport que tenim de la massa social.”

Toni Freixa, “Fidels al Barça”

Freixa té clar que el seu model de club és aquell que, com diu el seu lema, sigui “Fidels al Barça”. És un FC Barcelona basat en la masia, en la recuperació de valors, en la contenció de la massa salarial i amb la voluntat d’evitar errors del passat més recent.

Toni Freixa amb Mari Carme Nieto, exjugadora de futbol femení blaugrana.

Messi, Espai Barça i cracs

Toni Freixa destaca tres temes d’actualitat destacada en els últims dies. El precandidat pensa que Leo Messi, en l’entrevista que va fer a Jordi Évole, va ser molt clar i que “va posar el club per davant”, la qual cosa fa pensar que podria renovar perquè és conscient de la situació econòmica del Barça.” Sobre l’Espai Barça i les idees aportades per alguns precandidats de construir un nou estadi, Freixa assegura que “s’ha de fer com està previst i aprovat per no perdre més temps.” Dels noms que han sortit com a possibles fitxatges, l’exdirigent barcelonista creu que “el soci és intel·ligent i no votarà un candidat perquè tingui un nom.”