competicions

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic en un comunicat que les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit català, que són les que depenen de la Federació Catalana, no podran reiniciar-se el cap de setmana del 9 i 10 de gener tal com estava previst.

Es mantenen les mesures restrictives

La raó, segons la Federació, és la continuïtat de les mesures restrictives en la pràctica esportiva a causa de la pandèmia de la covid-19. La FCF informa que avisarà tan aviat com s’aixequin les restriccions i sigui possible disposar del període preparatoti previ per la tornada a les competicions. Per tant, de moment, no hi ha data perquè es reprenguin les lligues de futbol i futbol sala d’àmbit català.

Aquesta decisió s’adopta ja que no hi ha hagut cap variació en les mesures restrictives que s’apliquen al món de l’esport. Entre d’altres segueix vigent la limitació de mobilitat comarcal, el toc de queda entre les 22 h i les 6 h, la necessitat de dur mascareta en l’activitat física col·lectiva en espais tancats i la prohibició de la disputa de partits amistosos i de competició.

Per tant, davant de tot això les competicions des de Primera Catalana en avall no es podran reiniciar el 9 i 10 de gener i no se sap quan ho podran fer.