Toni Bou

s’ha proclamat campió del 43è Trial Indoor de Barcelona en imposar-se al pilot d’Ulldecona, Adam Raga. El pierenc ha tornat ha guanyar al Palau Sant Jordi després de la victòria d’Adam Raga al 2019.

Toni Bou i Adam Raga es juguen el títol

En la primera volta de la prova que s’ha disputat en sis zones el primer ha estat Adam Raga, seguit de Toni Bou. Tercer ha estat Benoit Bincaz; quart, Jaime Busto; cinquè, Jorge Casales, i sisè, Jeroni Fajardo. Miquel Gelabert i Gabriel Marcelli han quedat eliminats en aquesta primera volta.

Foto: @trialindoorbcn: Adam Raga a la primera volta

Tot seguit s’ha fet la segona volta, que s’ha fet en dos grups, un primer amb Toni Bou, Benoit Bincaz i Jeroni Fajardo. Un segon amb Adam Raga, Jaime Busto i Jorge Casales. Aquesta segona volta s’ha fet en cinc zones. El millors de cada grup s’han classificat per a la final i aquests han estat Bou i Raga. A la final que s’ha disputat a sis zones Toni Bou ha estat millor que Adam Raga.

Amb aquesta victòria Toni Bou segueix comptant les proves del campionat del món d’X-Trial amb victòries. Ha guanyat les quatre proves que s’han disputat i lidera amb 80 punts el Mundial. Adam Raga, que ha quedat segon a Barcelona, també segueix segon al campionat amb 60 punts.

Així ha valorat la victòria Toni Bou

Les sensacions d’Adam Raga