El Barça B ha guanyat per 1 a 2 el Prat al Municipal Sagnier en la jornada 23a de la Segona Divisió B. Aquesta victòria situa l’equip de Garcia Pimienta segon a la classificació del grup tercer de la Segona Divisió B.

El Prat amb moltes ocasions però sense encert

El partit de la jornada 23a de la Segona Divisió B ha començat millor per part dels locals. Raíllo, del Prat, ha tingut la primera ocasió clara al minut 4. El jugador, després de robar la pilota, ha xutat fregant el pal. Els de Pedro Dólera han continuat amb la mateixa tònica i han estat a punt d’obrir el marcador. El minut 19 Arjona, després d’un passada de Raíllo, ha rematat de cap al travesser. El minut 26, penal a favor del Barça B per mans d’Héctor, Manaj l’ha transformat i ha fet l’1 a 0. A les acaballes de la primera part, el Prat ha gaudit d’una nova ocasió amb una rematada alta de Toni. Al temps afegit, Manaj ha estat expulsat per doble groga.

Konrad desempata en una segona part igualada

Després del descans tots dos equips han sortit amb molta força. El Prat ha seguit generant nombroses ocasions i contracops perillosos, però no ha corregit els seus errors. Guzmán el minut 56 ha xutat fregant el pal. Minuts després Padilla ho ha provat, però el seu xut l’ha desviat Carevic. Amb un jugador menys, els blaugrana s’han vist superats pels locals i el minut 77 Raíllo, golejador de l’equip, ha fet el gol de l’empat per al Prat, 1 a 1. En el temps afegit i després d’una passada en llarg, Konrad ha marcat i ha donat la victòria als blaugrana per 2 a 1.