Muntanyesa

El Muntanyesa ha golejat 4-0 al Tàrrega a la jornada 19 del grup 2 de la Primera Catalana. Amb aquesta victòria, els de Dani Andreu consoliden més el seu lideratge amb 50 punts i se situen a 13 del Santboià, segon classificat. La Monta visitarà l’Alcarràs, situat en zona de descens, a la propera jornada.

La Monta domina però no defineix al primer temps

Els de Nou Barris han començat el partit amb intensitat i han aconseguit el domini del joc des de l’inici. El Tàrrega ha mantingut el bloc defensiu baix i ha buscat les seves oportunitats al contracop. El Muntanyesa ha tingut oportunitats per avançar-se, però els jugadors locals no han estat encertats als metres finals. Els visitants han tingut poques ocasions i la Monta ha aconseguit trencar l’empat. Alex Alba ha obert la llauna al minut 44 i els groc-i-negres han marxat a vestidors per sobre al marcador.

Els de Nou Barris sentencien el partit a la represa

El guió del partit ha continuat al segon temps, amb el Muntanyesa dominant i el Tàrrega esperant les seves oportunitats a la contra. Els de Dani Andreu han creat perill des de l’inici i Brian Canalejo ha posat el segon gol local al minut 50. La Monta ha continuat atacant els targarins buscant la sentència. El davanter groc-i-negre Fernando Velillas ha estat l’autor del tercer gol al minut 61. El Muntanyesa ha baixat el ritme i el Tàrrega ha tingut oportunitats per escurçar distàncies, però no les ha aprofitat. La Monta ha trobat el quart gol al minut 86, Ion Vázquez ha tancat la golejada. Amb aquesta victòria, els de Dani Andreu n’acumulen sis consecutives des de la desfeta davant el Santboià.