El Sant Andreu ha aconseguit una victòria important en l’últim moment contra el Figueres per 3 a 2 que permet als quadribarrats tornar a la zona de play-off, això sí, empatat a punts amb l’Europa (tercer) i la Pobla de Mafumet (cinquè). Els de Mikel Azparren han hagut de suar de valent i s’han imposat amb un gol en el temps afegit de Ton Alcover. Abans, Adri Rivas i Sergi Serrano havien fet els gols andreuencs.

Un Figueres complicat

El Sant Andreu ha aconseguit avançar-se mitjançant Adri Rivas, que ha fet el primer gol amb la samarreta quadribarrada. Tot just s’havien jugat 6 minuts de joc i les coses se li posaven de cara als homes de Mikel Azparren. Però el Figueres, intens, ha sabut trobar els espais i ha fet el gol de l’empat gràcies a Duba en el 37. A la represa, els andreuencs han dominat més i en el minut 54 Sergi Serrano ha fet el 2 a 1. El mateix jugador ha perdonat el tercer poc després i els visitants han sabut aprofitar per igualar un altre cop l’enfrontament. Ousman ha marcat el 2 a 2 en el 65. Semblava que aquest seria el resultat definitiu, però en temps afegit Ton Alcover, amb un esplèndid xut des de fora l’àrea, ha fet el 3 a 2 definitiu.

Sergi Moreno i Adri Rivas, lesionats

La mala notícia per a Mikel Azparren i per a l’afició han estat les lesions de Sergi Moreno i Adri Rivas, dos dels fitxatges del mercat d’hivern del Sant Andreu. Sergi Moreno s’ha lesionat durant la primera meitat, i tot fa pensar que es tracta d’una lesió muscular. Posteriorment ha estat expulsat quan estava mirant el partit des de la banqueta. Adrià Rivas s’ha lesionat en el minut 53.