L’Horta ha caigut a Peralada per 4 a 0 en un partit en què els hortencs no s’han arribat a sentir còmodes al terreny de joc, en bona part per l’alta intensitat i pressió exercida pels gironins al llarg dels 90 minuts. D’aquesta manera el conjunt de Nacho Castro allarga la mala dinàmica de resultats lluny del Feliu i Codina, on ja suma set partits sense guanyar.

El Peralada colpeja primer

L’Horta arribava a Peralada amb la intenció de prolongar la ratxa de victòries. Ha estat la primera prova d’un equip que ha patit molts canvis aquest mercat de fitxatges. Els hortencs han perdut Erik Rafael, Ferran Tacón i Narcís Barrera, però d’altra banda han incorporat Santino, Jofre Cherta i Ruben Cruz “Rubi”. Quan només s’havien disputat tres minuts de joc, David López ha fet el primer avís hortenc amb un xut de mitja distància que ha marxat alt. Tot i aquesta primera ocasió, ha estat el Peralada qui ha portat la iniciativa del joc en els primers minuts amb llargues possessions. Els gironins, molt intensos i amb una alta pressió, han posat contra les cordes a un Horta que no s’ha acabat de sentir còmode en l’inici del matx.

L’Horta hauria pogut avançar-se al minut 21, però el gol de Marc Rio ha estat anul·lat per fora de joc. La resposta del Peralada no s’ha fet esperar. Tot seguit, Ritxi ha fet lluir Yamandú amb una gran estirada per evitar el primer gol local. Pol Gómez ha estat el següent jugador local a crear perill sobre Yamandú amb una rematada de cap que ha sortit llepant el pal. La insistència del Peralada ha tingut el seu premi recompensat en forma de gol. A la següent que ha tingut el davanter del Peralada no ha perdonat. Al minut 33, Pol Gómez ha rebut una gran passada filtrada a l’interior de l’àrea i després d’un gran control orientat, ha situat l’1 a 0 amb una rematada potent.

Sense reacció de l’Horta

La segona meitat no ha pogut començar pitjor per als hortencs. Amb cinc minuts disputats, Yamandú ha errat una passada que ha caigut a peus de Josu a la frontal de l’àrea i aquest ha afusellat el porter hortenc amb una rematada creuada per establir el 2 a 0. Quinze minuts més tard (65′) ha arribat la sentència gironina a través d’un servei de falta. Josu ha centrat una pilota mil·limètrica perquè Sergi Romero l’enviés al fons de la xarxa amb una volea impecable.

Amb el 3 a 0, l’Horta no s’ha rendit i Adrià ho ha intentat amb una gran jugada personal, on la rematada final ha marxat desviat. Els hortencs han tingut més presència amb la pilota però no han aconseguit inquietar la porteria d’Aroca. A falta de deu minuts per al final, Yamandú ha estat providencial aturant un mà a mà a Pimentel. En els darrers instants del partit, el conjunt de Nacho Castro hauria pogut retallar distàncies amb un gran xut de Guillen que ha refusat Aroca. Quan semblava que el marcador ja no es mouria més, Pimentel ha tancat la golejada amb una subtil definició davant la sortida del porter hortenc (4-0).