Els espectadors que han anat a la piscina olímpica de Terrassa per veure el partit entre el CN Terrassa i el CE Mediterrani han vist un autèntic festival golejador. Ni més ni menys que 39 gols (21-18) s’han marcat en el partit de la 15a jornada de la Lliga Premaat

18 gols abans del descans

El partit entre el Terrassa i el Mediterrani ha començat amb un primer període ple d’encerts de cara a porteria. El primer quart ha acabat amb un parcial de 4 a 5 i amb la curiositat que els nou gols els han marcat nou jugadors diferents.

Si el parcial del primer quart ha estat per a l’equip de Marc Comas, el del segon ha estat per als de Dídac Cobacho. Un parcial de 5 a 4 per al Terrassa ha fet que al descans el resultat fos un igualat empat a 9.

I més dianes, a la segona part

Els aficionats que han anat a la piscina egarenca ja havien vist 18 gols abans de la mitja part. Però a la segona n’han vist 21 més. El tercer quart ha estat, pel que fa al marcador, per al Terrassa, que ha tornat a imposar-se amb un parcial de 5 a 4 que situava un igualat 14 a 13 que deixava tot per decidir en l’últim període.

I aquest últim quart ha estat el més golejador del partit. El Terrassa ha aconseguit marcar set gols, mentre que el conjunt de Sants n’ha fet cinc i per tant el resultat final ha estat de 21 a 18 favorable al conjunt local.

Pel que fa als golejadors del partit, cal destacar els sis gols que ha aconseguit Ben Stevenson i els quatre que han aconseguit Víctor Gutiérrez i Alberto Barroso per al Terrassa.

Amb aquest resultat, el Terrassa se situa segon a la classificació, a sis punts del líder, l’Atlètic-Barceloneta, mentre que el Mediterrani és sisè amb 20 punts i un balanç de sis partits guanyats, dos d’empatats i sis de perduts.