El JAC Sants guanya el Roser

Tots els equips barcelonins de Lliga EBA excepte el Martinenc han tornat a l’activitat aquesta setmana. El darrer cap de setmana no va haver-hi Lliga perquè es va jugar la final a quatre de la Lliga Catalana, que va guanyar el Vic. El Martinenc disputarà el seu partit el proper dimecres davant l’Arenys.

El SESE fa els deures a casa

Els homes de Xavi Pardina van aconseguir guanyar per 78-52 el Boet Mataró, un rival situat a la part baixa. El SESE va dominar el partit des del primer moment i un parcial de 20-5 al darrer quart va acabar de decantar la balança a favor dels barcelonins. Joaquim Galve va ser el màxim anotador de l’equip amb 14 punts.

Victòria balsàmica per al Roser

El Roser ha aconseguit sortir de la zona de descens directe en vèncer el Badalonès per 89-87. Els homes de Juan Hereza van arribar amb nou punts d’avantatge al descans, però un gran tercer quart del Badalonès va propiciar l’empat abans del darrer període. El Roser s’ha acabat enduent un partit en què el màxim anotador barceloní va ser Joan Gavalda amb 18 punts.

El JAC Sants segueix en dinàmica negativa

L’equip d’Albert Gómez acumula quatre partits sense guanyar. La darrera derrota la va sumar contra el Salou per 68-62 en un partit en què els barcelonins van portar la iniciativa al marcador durant alguns instants. El JAC Sants està dues victòries per sobre de la zona de play-out i, de moment, no ha de fer saltar les alarmes.