federació catalana

La Federació Catalana de Futbol ha suspés tots els partits de futbol i futbol sala d’àmbit català, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus. Per tant, això en el fubtol afecta a totes les competicions des de Tercera Divisió cap avall.

La Federació ha comunicat aquest dimecres a tots els seus afiliats una circular sobre les mesures extraordinàries de prevenció del covid-19 en competicions d’àmbit català no professionals, en competicions territorials, amb els següents acords:

  • Decretar la suspensió a partir d’aquest dimecres de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per la Federació Catalana, per un termini de dues setmanes.
  • Decretar la suspensió a partir d’aquest dimecres i també per a dues setmanes de totes les activitats esportives i formatives organitzades per la Federació Catalana.

Aquests acords han estat adoptats per la Comissió Executiva de la Federació, que és l’òrgan que té atrubuïdes les facultats en assumptes d’urgència notòria, i estan subjectes a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives.

La Federació Catalana ha pres aquesta decisió després de rebre aquest mateix dimecres un comunicat de la Federació Espanyola de Futbol recomenant la suspensió de les competicions de futbol i futbol sala estatal no profesionals, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic per un període de dues setmanes.