Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha empatat contra el Madrid a 1 gol, en el partit d’anada de la semifinal de la Copa del Rei. Ernesto Valverde ha plantejat el partit sense Messi en l’11 titular i l’ha deixat a la banqueta. L’entrenador blaugrana ha fet jugar Ter Stegen, Jordi Alba, Lenglet, Piqué, Semedo, Busquets, Arthur, Rakitic, Malcom, Coutinho i Suárez.

El Barcelona rep el primer cop

El matx ha començat amb el dos conjunts pressionant amb molta intensitat. El Madrid ha estat el primer a fer el primer cop. Als cinc minuts, un rebuig defectuós de Jordi Alba ha permès a Benzema controlar dins l’àrea i ha fet l’assistència a Lucas Vázquez, que ha marcat a plaer el primer gol del partit. Madrid i Barça han seguit jugant amb una intensitat alta, i tots dos han creat diverses ocasions. Al minut 31, Rakitic ha rematat al travesser una falta llançada per Malcom. En la jugada següent, en un contraatac del Madrid, els de Solari han tingut dues ocasions seguides. Resposta blaugrana, Luis Suárez ha rebut una pilota a la frontal de Malcom i el seu xut ha estat rebutjat per Keylor Navas. Han anat passant els minuts, i el marcador a favor ha fet que el Madrid no pressionés tant. Amb el resultat de 0 a 1, ha finalitzat la primera part.

Reacció blaugrana a la segona part

El segon temps ha començat amb el Barça com a clar dominador del control de la pilota. Els jugadors de Valverde han anat circulant l’esfèrica, intentant trencar el mur defensiu del Madrid. I al minut 57 Suárez ha enviat un xut al pal, el rebuig ha estat aprofitat per Malcom, que ha fet una retallada i amb l’esquerra ha fet l’empat a 1.

Barcelona

Amb l’empat a un gol, al minut 63, Valverde ha fet jugar Leo Messi. L’entrada de l’argentí ha fet que el Barça fos més elèctric però no ha acabat de materialitzar les ocasions que ha tingut. Bale ha pogut marcar en una sortida defectuosa de Ter Stegen, però Semedo ha tapat el xut del gal·lès. Finalment, el marcador no s’ha mogut i l’empat a un gol deixa l’eliminatòria de la semifinal oberta per al partit de tornada. El finalista es decidirà el 27 de febrer al Bernabéu.