El partit entre la Penya Barcelonista Anguera i el CF Muntanyesa de categoria cadet va acabar de la pitjor manera possible. Una vegada l’àrbitre va xiular el final del matx jugadors dels dos equips van protagonitzar diverses agressions. Un futbolista de la PB Anguera va agafar pel coll un jugador del Muntanyesa, que just després va rebre una puntada de peu a la cara d’un altre jugador de la Penya. Finalment, el jugador de la Monta va poder escapar i va clavar una puntada de peu a l’esquena del jugador que l’havia agafat el coll.

Era un partit de la Primera Divisió Cadet – els jugadors tenen entre 14 i 16 anys- del grup primer.

Dures sancions

La Federació Catalana de Futbol ja ha fet públiques les sancions per aquests greus incidents. El jugador de la PB Anguera ha estat sancionat amb un total de 8 partits, mentre que el jugador del CF Muntanyesa ha rebut una sanció d’11 partits. 

L’acta del partit

L’àrbitre del matx, Artur Argelés García, va reflectir els incidents a l’acta del partit. S’hi descriu que “un cop finalitzat l’encontre, un jugador de l’Anguera i un del Muntanyesa, estaven agafats del coll amb un braç cadascú. En aquell moment hi intervé un tercer jugador de l’equip local, que aprofita l’ocasió per etzibar una puntada de peu amb tots els tacs de la bota a la cara del jugador del Muntanyesa, fet que li hauria pogut  produir greus lesions facials. En rebre el cop -continua dient l’escrit-, el jugador agredit es treu la samarreta i, amb fúria i ràbia, s’ha dirigit al primer jugador, a qui dona un cop de peu a l’aire a la zona lumbar amb brutalitat i agressivitat, cosa que li hauria pogut produir greus lesions la columna”.

Apartat de l’equip

Arran dels incidents, el CF Muntanyesa ha decidit “apartar temporalment de la disciplina de l’equip el jugador” i lamenta els incidents.

Tuit CF Muntanyes, jugador apartat

Incidents en el partit d’anada

El partit entre la PB Anguera i el CF Muntanyesa corresponia a la jornada 16 de la Primera Divisió, grup 1, categoria cadet. S’enfrontaven el líder, els blaugrana, contra l’onzè classificat. En el partit d’anada ja va haver-hi incidents entre jugadors de tots dos equips. Això sí, van ser durant el partit, com es pot veure en les imatges enregistrades per un dels pares dels jugadors.