Eliminator barcelona down urban

Barcelona serà seu per primera vegada d’una prova de la Copa del Món d’Eliminator. Aquesta competició de bicicleta se celebrarà el dissabte 23 de març i formarà part d’un cap de setmana, en el qual les bicicletes de muntanya ompliran la muntanya de Montjuïc en el Down Urban Barcelona.

Per primer cop una prova d’eliminator

A més de visitar la ciutat per primer cop, la prova d’eliminator també servirà per iniciar la Copa del Món de l’especialitat. Una modalitat de les més espectaculars de bicicleta de muntanya. Es tracta d’un format en què competeixen quatre corredors de forma simultània en un circuit curt, explosiu i ple d’obstacles. És una prova que se celebra per eliminatòries i en la qual els dos millors de cada mànega es classifiquen per a la següent fase fins arribar a la gran final.

Eliminator barcelona down urban

L’espectacle de la bicicleta de muntanya

El Down Urban de Barcelona s’ha anat consolidant, sobretot, per la seva espectacularitat. Les bicicletes de muntanya es llencen en un descens vertiginós superant obstacles, escales i salts des de l’Estadi Olímpic Lluís Companys fins a les fonts de Montjuïc. Els més ben classificats competiran per parelles eliminant-se mútuament fins a la gran final, l’anomenat Dual.

Eliminator barcelona down urban

A més, durant el cap de setmana també se celebra el Trofeu Ciutat de Barcelona de trial, una prova puntuable per a la copa catalana de la modalitat . En definitiva, una oportunitat excel·lent per gaudir de la bicicleta de muntanya dins la ciutat.