Mikel Azparren renova amb el Sant Andreu

El Sant Andreu rebrà aquest diumenge, 10 de febrer, a les 12 al Narcís Sala la visita del Terrassa. És un partit vital per als andreuencs, ja que només els serveix la victòria per seguir aspirant a jugar la promoció d’ascens. El partit es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

El Sant Andreu necessita la victòria

El Sant Andreu, després de descansar l’última jornada, afronta el partit contra el Terrassa com l’última oportunitat de reenganxar-se per jugar la promoció d’ascens. Els egarencs, quarts a la taula, última posició que dona dret a jugar el play-off, tenen 13 punts més i també un partit més que els quadribarrats, per tant, tot el que no sigui un triomf dels de Mikel Azparren faria que la distància entre els dos fos massa gran. Conscient de la importància del partit, la directiva del club ha posat en marxa una campanya de promoció d’entrades per fer que el Narcís Sala sigui una olla de pressió.

El Terrassa arriba en ratxa

El Terrassa arriba en dinàmica positiva i amb la moral pels núvols. Els egarencs fa tres mesos i mig que no perden i això els ha fet creure que tenen la promoció d’ascens a l’abast de la mà. A més, veuen la segona posició a només dos punts, per tant, volen aprofitar l’empenta dels bons resultats per seguir sumant i així continuar escalant posicions a la classificació.