El tècnic del FC Barcelona ha parlat sobre la crisi dialèctica que han mantingut el secretari tècnic, Éric Abidal, i el capità del Barça, Leo Messi. Setién ha dit: “No m’afecten totes aquestes coses. Hem parlat un minut sobre aquest tema; la resta ens hem centrat en el partit de futbol, que és el que a mi m’interessa. La resta són situacions que no puc controlar, per tant, no em desgasto. Mirarem que tot allò que passi al voltant no ens afecti”.

El tècnic hi resta importància

L’entrenador ha afegit que “aquesta és una situació que a vosaltres us afecta, a mi no. Jo em centro en el futbol, a donar als jugadors les eines perquè puguin guanyar; la resta no m’interessa. A tots els clubs hi ha problemes. A mi parleu-me de futbol. Jo vull fer un entrenament i centrar-me en les coses en què realment m’haig de centrar. Tinc molta feina futbolística per pensar en coses que no m’interessen”.

Messi està com sempre

Setién ha dit que veu el crac argentí com sempre. “He vist Messi bé, somrient; li encanta venir a entrenar-se i li agrada ser aquí, igual que ahir o dies abans”, ha explicat.