El Barça juga les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid aquest dijous, 6 de febrer. Serà la primera edició de la competició que es jugarà a partit únic, a Salamanca.

Lluís Cortés no es veu favorit

Malgrat que el Barça està en un molt bon moment de forma, el tècnic, Lluís Cortés, no es veu favorit: “No som favorits perquè ni vam guanyar la Copa ni la Lliga. Sí que pot ser una final anticipada per la lluita per la Lliga, però som quatre equips de gran nivell que estan preparats per guanyar el títol”. Les rivals són velles conegudes: aquests mesos s’enfronten quatre vegades, i en la darrera van empatar fent un pas important per guanyar la Lliga. Cortés afegeix que “sabem que jugar tantes vegades contra el mateix rival t’exigeix adaptar i matisar el plantejament, però ja sabem quina és la nostra filosofia i el nostre estil de joc. Conèixer el rival pot ser bo o dolent. Ens coneixem molt, i això pot condicionar“. L’entrenador ha dit que la Supercopa “és un primer format i que tots estem preparats per competir-hi. No som favorits perquè ni vam guanyar la Copa ni la Lliga”.

Mapi León creu que serà una eliminatòria igualada

La jugadora blaugrana ha dit que “quan t’enfrontes tantes vegades també depens de si et surt bé o malament. També canvia molt en un partit o un altre, sempre són decisius els detalls. Són partits molt igualats; no crec que siguem favorites”.

Torna Vicky Losada

La capitana Vicky Losada torna de la lesió i comptarà per al tècnic Lluís Cortés. Losada ha dit que està “contenta per tornar després de tants mesos de lesió. Em trobo bé però no tinc rodatge. No ens podem relaxar, això va a només un partit. Tenim moltes ganes de tornar a enfrontar-nos. El format és atractiu per al públic, i Llevant i Barça som els convidats. Jugar al Barça suposa lluitar per tot”.